Duits Engels Nederlands
TYPHOON SPECIALIST IN STIRRING & MIXING TECHNOLOGY

Disclaimer

www.typhoongroup.eu is een dienst van Typhoon Roertechniek BV (NL), Typhoon Aristos BVBA (B) en Typhoon Rührtechnik GmbH (D). Door deze website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Uitsluiting aansprakelijkheid

Aan de website en bijbehorende diensten kunnen géén rechten worden ontleend. Typhoon aanvaardt evenmin aansprakelijkheid voor mogelijke fouten of tekortkomingen in deze website of bijbehorende diensten, of voor schade die in enig opzicht verband houdt met het gebruik van (delen van) deze website of bijbehorende diensten, of met de onmogelijkheid (delen van) de website te kunnen raadplegen dan wel de onmogelijkheid (delen van) de bijbehorende diensten te kunnen gebruiken. Wijzigingen en correcties blijven voorbehouden.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten

Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en de vormgeving van deze website komen toe aan Typhoon en worden uitdrukkelijk voorbehouden. Typhoon behoudt zich het recht voor om u de toestemming te ontzeggen (delen van) de website te gebruiken en/of van diensten die op de website zijn aangeboden, gebruik te maken. In aansluiting daarop kan Typhoon de toegang tot de webpagina monitoren.

Informatie van derden

Typhoon is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van de informatie op websites of enig ander medium waarnaar deze website 'linkt' door middel van een schriftelijke verwijzing of hyperlink. Evenmin is Typhoon verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van de op deze website door derden geplaatste documenten, teksten of afbeeldingen.

Fout ontdekt?

Typhoon heeft deze website met uiterste zorg opgezet en doet er alles aan om deze actueel en juist te houden. Indien u een fout aantreft op deze website stellen wij het op prijs als u dit aan ons meldt, zodat wij de fout kunnen herstellen. U kunt daarvoor ons contactformulier gebruiken. Alvast bedankt.