Duits Engels Nederlands
TYPHOON SPECIALIST IN STIRRING & MIXING TECHNOLOGY
roeren en mengen van voeding en dranken

Smaakvolle oplossingen

Voeding & dranken

Met zorg bereidt u voedingsmiddelen en dranken. Onder hygiënische omstandigheden, zonder kans op besmetting en conform de richtlijnen van HACCP, GMP, en FDA. Waar de aangescherpte wetten en regels voor voedselveiligheid en kwaliteit tellen, mengt Typhoon zicht in het proces.

Altijd de beste oplossing

De voedings- en genotmiddelenindustrie legt de lat voor voedselveiligheid en kwaliteit steeds hoger. Werken volgens de eisen vanuit HACCP, FDA, EHEDG en GMP is bekende materie voor de roertechnisch-adviseurs van Typhoon. Zij beschikken over de proceskennis om kostenefficiënte oplossingen te bieden: een snel en accuraat te valideren oplossing. Typhoon ontwikkelt, produceert en onderhoudt meng- en roersystemen die voldoen aan alle relevante normen. Dat uit zich bijvoorbeeld in de hoge afwerkingsgraad van de apparatuur en een optimale reinigbaarheid. Zaken waardoor u langer in bedrijf bent.


Beproefd recept
In onze eigen proefruimte kunnen wij nieuwe recepturen of processen testen. Typhoon weet hoe ingrediënten, vloerbaar of vast, zich gedragen en kan putten uit vele ervaringbronnen. De bevindenen zijn de opmaat voor een risicoloze productie op elk gewenst niveau.

Het opschalen van een experimentele situatie naar een industriële omgeving vereist specialistische kennis en vaardigheden. Typhoon beheerst dit proces in al zijn facetten en neemt daarmee een unieke positie in de markt in. Typhoon garandeert een succeswerking van het mengproces, zodat u een perfect eindproduct realiseert.

Typhoon werkt conform ISO 9001:2015. Vanzelfsprekend voldoen de systemen ook aan de Europese machinerichtlijn 2006/42/EG. Op plaatsen waar explosiegevaar heerst, leveren wij apparatuur die aan ATEX-richtlijn 2014/34/EU voldoet.