Duits Engels Nederlands
TYPHOON SPECIALIST IN STIRRING & MIXING TECHNOLOGY
roeren en mengen chemische middelen

Chemie tussen u en typhoon

Chemie

Veiligheid en betrouwbaarheid vóór alles in de chemische industrie! Absolute zekerheid vraagt om chemie tussen u en de specialisten van Typhoon. Met atex gecertificeerde, uiterst gecontroleerde technologie loopt u vooruit op de wet- en regelgeving.

Veilig en betrouwbaar

De chemische sector werkt met een veelheid van stoffen, vaak agressief of abrasief van aard, die soms onder extreme omstandigheden een reactie aangaan. Typhoon brengt zijn hoogwaardige product- en proceskennis in om een veilig, betrouwbaar en onderhoudsarm meng- en roerproces te realiseren.

Perfecte eindproducten

Typhoon beschikt over de vakkennis en technische mogelijkheden die maximale runtijden en minimale downtime garanderen. Snelheid (zowel voor de batch- als de inline-systemen) en verhoogde productkwaliteit zijn sleutelwoorden in dat concept. Daarmee legt u de basis voor een perfect eindproduct.

Kwaliteit op niveau

Om een maximum aan veiligheid onder explosieve omstandigheden te garanderen, heeft Typhoon zich geconformeerd aan de ATEX-richtlijn 2014/34/EU. Vanzelfsprekend voldoen de systemen ook aan de Europese machinerichtlijn 2006/42/EG. Om het kwaliteitsniveau te garanderen, is bovendien een kwaliteitsmanagementsysteem ontwikkeld conform ISO 9001:2015.