Duits Engels Nederlands
TYPHOON SPECIALIST IN STIRRING & MIXING TECHNOLOGY
Typhoon lanceert nieuwe website - 30-01-2014
Typhoon lanceert nieuwe website
Alles over meng- en roertechniek op één overzichtelijk platform

Typhoon lanceert nieuwe website

De laatste trends in de wereld van roeren en mengen, actuele ontwikkelingen binnen Typhoon, nieuws en succesverhalen uit de praktijk. Sinds 31 januari 2014 komt het allemaal bij elkaar op de vernieuwde website www.typhoon.nl.

Al vele decennia is Typhoon een begrip op het gebied van roeren en mengen. De systemen – variërend van eenvoudige stand-alones tot complexe installaties – mengen vloeibare grondstoffen en producten voor onder meer de chemische, farmaceutische  en levensmiddelenindustrie. De vernieuwde website verklaart waarom Typhoon dé expert op dit vakgebied wordt genoemd. 

Informatie delen
De nieuwe website ademt een moderne look & feel en biedt uitgebreide informatie over de producten en diensten van Typhoon. Maar om koploper te zijn en te blijven, gaat Typhoon verder. ‘Het delen van informatie wordt steeds belangrijker’, zegt Managing Director Peter Ordelmans. ‘Klanten, collega’s en andere geïnteresseerden moeten weten dat ze voor alles over meng- en roertechniek bij ons terecht kunnen. Door hen op de nieuwe website periodiek te informeren over wat er speelt in de branche ervaren ze zelf dat Typhoon de ideale mix van kennis, advies, innovatie en technologie in huis heeft.’