Duits Engels Nederlands
TYPHOON SPECIALIST IN STIRRING & MIXING TECHNOLOGY
Typhoon genomineerd voor De Succes Award 2014 - 14-04-2014
Typhoon genomineerd voor De Succes Award 2014

Typhoon genomineerd voor De Succes Award 2014

De nominatiecommissie van de Nationale TV Succes Award heeft Typhoon uitgeroepen tot kandidaat-finalist in de categorie meng- en roertechniek. De commissie legde 5 bedrijven in de branche langs de meetlat en concludeerde dat Typhoon het best scoort op de succescriteria. In een uitzending van De Succesfactor op RTL 7/RTLZ werd de nominatie bekend gemaakt.

In de uitzendingen van De Succesfactor komen de succesvolste bedrijven van Nederland aan het woord. De bekende presentator Bert Kuizenga bezocht de werkvloer in Raamsdonksveer en interviewde directielid Peter Ordelmans over de USP’s van zijn bedrijf. Peter Ordelmans ging daarbij in op de unieke combinatie van kennis van roerprocessen en kennis van machinebouw. De cameraploeg maakte mooie opnames van mengtests in de simulatie-unit van Typhoon.

Typhoon en zijn medewerkers zijn trots op de nominatie, vooral omdat voor deze ereplaats is gekeken naar resultaten, expertise en continuïteit. De nominatie betekent ook dat Typhoon eind 2014 kanshebber is op een finaleplaats. Het kijkerspubliek bepaalt dan tijdens de Finaleshow via een SMS-stemming of Typhoon dé TV-ondernemersprijs van 2014 in de wacht sleept.


Meer over Typhoon Roertechniek from TV Media Partners on Vimeo.

De Succes Award wordt mede mogelijk gemaakt door de Kamers van Koophandel, Het Financiële Dagblad en dagblad De Telegraaf.