Duits Engels Nederlands
TYPHOON SPECIALIST IN STIRRING & MIXING TECHNOLOGY
Uiterst succesvolle beursdeelname Industrial Processing 2014 - 24-10-2014
Uiterst succesvolle beursdeelname Industrial Processing 2014

Uiterst succesvolle beursdeelname Industrial Processing 2014

Trots en met een voldaan gevoel blikken wij terug op onze deelname aan de Industrial Processing. Trots op de uitstraling van onze stand, trots op de door ons getoonde producten maar bovenal trots op onze relaties en de nieuwe gezichten die de tijd hebben genomen om onze stand te bezoeken. Zij hebben kennisgemaakt met Typhoon, het team en de oplossingsgerichtheid in meng- en roertechnische vraagstukken. Dank voor uw komst!

Op onze stand toonden wij diverse roerwerken uit ons standaard programma, op maat gemaakte producten waaronder een coaxiaal menger met elektrische hefinrichting en besturingskast en een hoog vermogen in-line menger. Als noviteit presenteerden we een medium shear in-line menger in twee uitvoeringen toepasbaar in vele verschillende productieprocessen. Mocht u niet in de gelegenheid zijn geweest om de beurs te bezoeken, bekijk dan de virtuele tour hiernaast zodat u niets hoeft te missen.

Onze gasten konden een visitekaartje achterlaten om mee te dingen naar een VIP-ballonvaart, die in de week na de beurs is verloot. De gelukkige winnaar is de heer Henk Boonen van de firma Add Apt uit Helmond. De prijs is maandagochtend 13 oktober jl. aan hem persoonlijk overhandigd door Petra Theunis en Kees Talboom. Henk heel veel plezier en een behouden vaart!