Duits Engels Nederlands
TYPHOON SPECIALIST IN STIRRING & MIXING TECHNOLOGY
Krachtenbundeling met Indutrade Benelux – Typhoon - 26-02-2021
Krachtenbundeling met Indutrade Benelux – Typhoon

Klaar voor de toekomst door verbinding met Indutrade Benelux

Precies 75 jaar na de oprichting van Typhoon hebben we een mooie en belangrijke stap voorwaarts gezet. Om onze ambities verder vorm te geven en de kwaliteit van onze dienstverlening nog steviger te verankeren, sluiten we ons aan bij de industriële bedrijvengroep Indutrade Benelux. “Een strategische keuze die naadloos aansluit op onze missie: onze klanten in toppositie brengen met de beste oplossingen voor hun processen”, aldus Peter Ordelmans.
 
De krachtenbundeling tussen Indutrade Benelux en Typhoon is officieel een feit sinds 15 februari 2021. Indutrade Benelux is de holding van de in Nederland, België en Luxemburg gevestigde bedrijven van de industriële bedrijvengroep Indutrade AB. De ruim tweehonderd dochterondernemingen van de beursgenoteerde organisatie bieden oplossingen voor efficiency-, proces- en kwaliteitsverbetering. “Qua bedrijfscultuur en -waarden vertonen Indutrade en Typhoon heel veel overeenkomsten”, vertelt Peter Ordelmans. “Bovendien hebben we dezelfde drijfveren. We stellen allebei onze klanten en medewerkers centraal bij alles wat we doen en hebben een groot hart voor techniek.”

Voortdurend innoveren

We behouden onze bedrijfsnaam en blijven zelfstandig opereren met het vertrouwde team van bevlogen experts. “Onze klanten en relaties houden hun vertrouwde aanspreekpunten. Door de handen ineen te slaan, combineren we het beste van twee werelden. Zo krijgen we met deze sterke aandeelhouder volop kansen om onze slagkracht te vergroten en onze ambities verder en sneller waar te maken. Bijvoorbeeld bij de ontwikkeling en introductie van nieuwe producten en het bedienen van nieuwe buitenlandse markten. Voortdurend innoveren, dat is typisch Typhoon. Door continu te verbeteren en te vernieuwen, kunnen we onze klanten optimale resultaten, continuïteit en bedrijfszekerheid bieden. Deze krachtenbundeling is goed nieuws voor ons als bedrijf, maar ook voor alle partijen waarmee we samenwerken.”

Meer weten?

Roderik Hol en Peter Ordelmans blijven de directie voeren van Typhoon. Heb je nog vragen over de krachtenbundeling? Neem contact op met een van hun via 0162 - 522 122. Zij staan je graag te woord.